Počinje festival “Summer3p”

Osmi po redu festival elektronske muzike “Summer3p” počinje 22. jula na lokaciji Termalnog bazena i Muškog štranda na Paliću i trajaće do 25. jula.

Na ovogodišnjem festivalu nastupiće, između ostalih, Izhevski (Rusija), Jarle Braathen (Norveška), Soul of Man (Velika Britanija), James Allardyce (Velika Britanija), Egostereo (Italija), Marko Milosavljević (Srbija).

Pored muzičkog programa, “Summer3p” će i ove godine biti mesto okupljanja, saradnje i komunikacije posetilaca iz regiona i sveta, kroz niz angažovanih radionica, tribina i kampanja.

Na prostoru Muškog štranda, na samoj obali Palića, tokom trajanja festivala, posetioci će svakodnevno moći da uzmu učešće u likovnim, filmskim, fotografskim, muzičkim, plesnim i radionicama reciklaže, a biće organizovana i posebna radionica za decu na temu “Reciklirana muzika”.

U klubu “Del Lago”, na Muškom štradnu, biće postavljene izložbe koje svojim konceptom podržavaju inicijativu festivala za podizanje ekološke svesti, kao i izložbe radova učesnika radionica, a najavljene su i pozorišne predstave i performansi.

Ovogodišnji “Summer3p” održava se u znaku kampanja “Očistimo jezero Palić” i “Stop nasilju!”.
Sa ciljem rešavanja ekološkog problema jednog od najlepših prirodnih lokaliteta u ovom delu Evrope, biće postavljeni kontejneri za odlaganje i separaciju otpada, a posetioci festivala biće upoznati sa ekološkim problemom na Paliću, preko edukativnih radionica, prezentacija i umetničkih projekata.

Pojedinačne ulaznice moći će od sutra da se kupe na blagajni festivala, po ceni od 300 dinara, dok komplet karata po ceni od 900 dinara, može još danas da se nabavi na svim prodajnim mestima Eventima i putem njihovog sajta www.eventim.rs.

via B92 – Kultura – Vesti – Počinje festival “Summer3p”.

Javite prijateljima!

FavoriteLoadingDodaj u favorite | Moji favoriti