Ponovo serija “Na slovo na slovo”

Producentska kuća “Adrenalin” i izvršni producent “Le Spot”, zajedno sa Radio televizijom Srbije, počeli su snimanje nove verzije popularne serije za decu “Na slovo, na slovo”.

Dvadeset polusatnih epizoda priprema se u studiju RTS, u kom je snimana i originalna verzija, a premijera je planirana za početak novembra, najavio je “Adrenalin”.

Rimejk poznatog serijala zasnovanog na stihovima Duška Radovića obradiće dogodovštine starih likova, ali na nov način i u savremenoj scenografiji.

Lik Miće igra Svetislav Goncić, a ostale uloge Zoran Cvijanović (Ostoja), Nikola Kojo (Paja), Marinko Madžgalj (Morski Vuk), Srdjan Timarov (Laf), Irena Mićijević (Lola), Ivana Popović (Loška), Zorana Milovanović (Aćim).

Direktorka “Adrenalina” Snežana Matić izjavila je da je uočena “potreba za realizacijom projekta za decu koji će istovremeno da edukuje i zabavi”.

“Upravo to nam pruža rimejk ove serije. Nastojimo da najmladjima obezbedimo kvalitetan sadržaj na maternjem jeziku, da podstaknemo njihovu maštu, a da im, uz to, održimo pažnju. Želimo da naša deca lepše odrastaju uz omiljene televizijske junake, kao što smo mi rasli uz ‘Na slovo, na slovo'”, istakla je ona.

Rimejk pozorišne predstave “Na slovo na slovo” već je na repertoaru beogradskog Pozorišta na Terazijama.

“Adrenalin” je do sada producirao veći broj serijala koji su prikazivani na našim nacionalnim televizijama, poput “Karaoke obračuna”, “Piramide”, serija “Vratiće se rode”, “Šesto čulo… ”

[youtube nz2Sh7fcYlI nolink]

via B92 – Kultura – Vesti – Ponovo serija “Na slovo na slovo”.

FavoriteLoadingDodaj u favorite | Moji favoriti